provincie Limburg.be

Rembrandt Frerichs Trio + Benjamin Glorieux

© Rembrandt Frerichs
© Rembrandt Frerichs

De Nederlandse jazzpianist Rembrandt Frerichs gaat met zijn trio een gedurfde confrontatie aan. Hij speelt geïmproviseerde jazz op de fortepiano, voorloper van de moderne vleugel. Frerichs verwerkt elementen uit de klassieke barokmuziek in zijn hedendaagse jazzcomposities. Ook Oosterse en Arabische lyriek zal u horen in zijn muziek, een gevolg van zijn Egyptische jaren.

Het trio van Rembrandt Frerichs is altijd geestdriftig op zoek naar samenwerking met inventieve muzikanten uit klassiek en world. Benjamin Glorieux past precies in dit plaatje. De cellist is gevierd om zijn muzikale open mind en speelt even makkelijk jazz als cross-over en klassiek.

Het Rembrandt Frerichs Trio, aangevuld met special guest cellist Benjamin Glorieux, neemt het publiek mee op een trip langs zowel de Westerse als de Oosterse muziekcultuur. Bereid u voor op een wervelende avond in de club JazzCase. Antieke muziek, jazz op ouderwetse instrumenten, heeft nog nooit zo geklonken.

www.rembrandtfrerichs.nl
http://www.muziekcentrum.be/identity.php?ID=136052Rembrandt Frerichs (fortepiano, harmonium) Benjamin Glorieux (cello) Tony Overwater (violone, contrabas) Vinsent Planjer (slagwerk, percussie)

Suggesties

Eerstvolgende events

Link naar de andere disciplines

Nieuwsbrief

Ondersteuning